Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-06-19 02:48:39

fibznf6l
Spectateur
Inscription : 2021-06-19
Messages : 3

Adidas I-5923 Aero Pink/Crystal White

adidas-originals-iniki-i-5923-w-da8789.jpg


I-5923 består av en blandning av teknisk ripstop och fin smörig mocka och ger lite mer rea-skor.com premiumpresentation än andra Boost-laddade modeller för en rimlig $ 130 USD MSRP. Anländer till återförsäljare nästa kommer ett välkänt Wu-Tang-inspirerat färgschema som kombinerar de omedelbart igenkännliga svarta och gula nyanserna från en av världens mest vördade hiphopgrupper.


Adidas Skor Dam Rosa tappade I-5923 som tillför en modern komfort till en 70-tals löpare. Denna iteration kommer klädd i en klassisk humla färgton. Den har en hel gult lättviktigt mesh övre med syntetiska mockaöverlägg. Svarta tre ränder på sidan ovanpå en vit Boost-mellansula i full längd och yttersula av gummigummi kompletterar designen.


Denna Adidas I-5923 Aero Pink/Crystal White klädd i en svart (I-5923) övre konstruerad av mesh, mocka och läder placerad ovanpå en moderniserad Futurecraft 4D-sulanhet. Det här idealet praktiseras perfekt på denna speciella hybrid, eftersom retro-överdelen på I-5923 hittar sig ovanpå varumärkets hittills mest futuristiska verktyg, Futurecraft.


100% Autentisk Smeknamnet "Manchester Showers" -färgen är detta par inspirerat av det regniga vädret i den engelska staden. En överdel i grå mesh representerar den dystra prognosen och accentueras av grå mockaöglor och svarta mockaskikt på tån och hälen. För att symbolisera blixtar används gula träffar på tungan, hälen och taggade märkena Three Stripes. För komfort sitter livsstilsmodellen ovanpå en grå Boost mellansula.


https://www.rea-skor.com/

Hors ligne

Pied de page des forums