Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-07-16 03:08:16

cf92x4gv
Spectateur
Inscription : 2021-07-16
Messages : 3

nike air max 97 zilver

Nike-Air-Max-97-Energy-Jelly-Multi-DD5480-902-01.jpg
Wat is Nike Air Max? Afhankelijk van aan wie je het vraagt, kan die vraag een productenable.com veelvoud aan antwoorden hebben. Voor sommigen is Nike Air Max gewoon een stijl van trainer die ze dragen. Voor anderen is Air Max een manier van leven. Er zijn maar weinig schoenenreeksen in de sneakergeschiedenis die zo indrukwekkend zijn geweest als Nike's Air Max-lijn. De Air Max-lijn heeft geleid tot enkele van de meest iconische silhouetten, waarvan vele een integraal onderdeel zijn geworden van de sneakercultuur.

Toen de Air Max 97 voor het eerst werd uitgebracht, veranderde zijn revolutionaire uiterlijk het spel. Het unieke ontwerp gaf hardlopers de motivatie om nike schoenen outlet online door het glazen plafond van hun potentieel te schoppen. Twee decennia geleden vertegenwoordigde de Air Max 97 de toekomst van sneakers met een slank, vloeiend ontwerp. De Air Max 97, met zichtbare Air-demping over de volledige lengte, is vandaag de dag nog steeds een favoriet in de levensstijl.

De Nike Air Max 97 "Slime Halloween" is een kleurstelling met Halloween-thema van de populaire hardloopschoen voor prestaties die in nike air max 97 zilver oktober 2020 werd uitgebracht. Uit Nike's "Halloween 2020" -collectie, heeft de "Slime Halloween" een zwarte mesh-basis die zorgt voor de drippy Slime Green leren golvende overlay en paars suède spatbord om de aandacht te trekken.

Tonale golvende leren panelen zijn gelaagd over de zwarte mesh basis. Een kleine 100% authentiek oranje Swoosh is aan weerszijden geborduurd boven de zwarte tussenzool en de rode "Air Max"-branding verschijnt op het zwarte nylon treklipje. Iriserend contrast met het uiterlijk van de zwarte mesh-tong en druipende Slime Green-details verschijnen op de 'Nike'-branding op de tong. Een zichtbare Air unit over de volledige lengte in de zwarte tussenzool maakt de look compleet.

https://www.productenable.com/

Hors ligne

Pied de page des forums