Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2019-11-14 01:57:05

o5v7uz4c
Spectateur
Inscription : 2019-11-14
Messages : 3

Nike Air Max Plus Deconstructed Beige

Nike-Air-Max-Plus-Deconstructed-White-CD0882-100-Release-Date.jpg


Nike Sko Nye udvider deres nyeste spraymalte Air Max Plus-frigivelser med denne kommende nye iteration af silhuetten. Klædt i et sort, metallisk sølvfarve og Hyper Crimson farveskema. Denne udgivelse har en sort og orange overdel med sin spraymaling, der er detaljeret på sin øverste halvdel. Et sølv Swoosh-logo oven på en sort og orange ydersål i gummi afslutter designet.


Nike Sko Grå med overordnede udtryk af "Just Do It", et tegn på i form af grundlæggende moralsk støtte. Forfødder forlades neutrale, så dets vigtigste fokuspunkt skinner og vælger almindelige hvide nuancer på tværs af dens subtile tåhætte og syntetiske konstruktioner. Enheden, selvom den er aggressiv i deres struktur, følger efter med kun luftboblen med let farve. Swooshes, som her er skitseret snarere end applikeret, komplimenterer hælomviklingen iriserende finish ved siden af dens skarpe hvide typografi.


Denne udgave af Nike Sko Dame Hvid hviler på en sort tekstiloverdel, der har fed grønne detaljer langs halsen, mellemsålen og ydersålen. Den lyse nuance markerer sig fortsat fra tåhætten til sidepanelerne, da spraymalingsdesignet skaber en gradienteffekt langs kvartalet. Et hit af "Metallic Silver" på Nike's Swoosh-logo og en hvid Air Sole-boostet base afslutter det hele.


Det over-branding-motiv, der var Nike Air Max Plus Deconstructed Beige fremtrædende i de sidste ben af 2018, forsvandt gradvist til fordel for mere transformative værktøjer, men Beaverton doserer nu langsomt de maksimale henrettelser tilbage med Air Max Plus, der ser mærkets fedtede branding ad infinitum. Aggressivt støbt hvide mellemsåler forbliver stort set uberørt med en bleg hvid skår, der sidder ved siden af de typisk klare luftbobler. Foxing følger efter i neutralitet med fuldstændigt gennemsigtige øvre forme, så øjet kan indtage de brændende temaer bedre. Almindeligt mesh tilføjer struktur til det dræbte af glat læder og TPU, prydet endnu mere af det overordnede udskrivning af “NIKE” fuldstændigt spredt i en enkelt fil.


https://www.udsalgskrs.com/

Hors ligne

Pied de page des forums