Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2020-10-26 01:53:16

tyndj7pc
Spectateur
Inscription : 2020-10-26
Messages : 3

Adidas NMD R1 Primeknit Orchid Tint

NMD_R1_Primeknit_Shoes_Pink_EE6435_43_detail.jpg


Definition af træner er dens monokromatiske runtopsell.com gradientacenter placeret på skoens BOOST mellemsål. Startende fra hælen er skarpe hvide toner med accent af tynde lodrette striber, der overgår til sorte toner mod forfoden - et stort hvidt EVA-stik er placeret bagpå efterfulgt af et sort “adidas” -mærket stik foran.


Adidas taber sin formtilpassede Sko Adidas Dame i en ny farvevej. Den populære trænes mellemsål er klædt i en gradient “Core Black” og “Footwear White” farve. Foruden sin slanke konstruktion er overdelene konstrueret med et åndbart solid-sort Primeknit-materiale.


Begyndende øverst på silhuetten er adidas 'Trefoil-logo stemplet ved tungen efterfulgt af flade snørebånd, der Adidas NMD R1 Primeknit Orchid Tint gennem et tyndt øjenpanel i gummi. Bagsiden af skoen kan prale af en tonal gummihæltæller, kontrasteret af en monokromatisk ripstop-trækflig, der også fungerer som skoen bagud. Slank Three Stripes-branding er placeret langs sidevæggene og matcher de overlays, der findes ved halslinjen for at supplere skoens glatte opbygning. Alle disse detaljer sidder oven på en vigtig BOOST mellemsål, der er mønstret med det samme dristige camo-print set i overdelene.


Overlegen Dæmpning Adidas NMD R1 er en grundlæggende silhuet, der ses en bred vifte af dristige iterationer. Tilbage omkring begyndelsen af oktober så vi atmos 'give skoen et levende snakeskin-spin, og for nylig leverede adidas en Star Wars-tema-pakke i november. Denne gang er det tyske fodtøjsfirma tilbage med endnu et levende udtryk, der omfavner levende geometriske udskrifter i en splinterny "Fractal Camo" -pakke. Der er tre farveveje: "Sand / Core Black", "Core Black / Grey Six" og "Collegiate Navy."


https://www.runtopsell.com/

Hors ligne

Pied de page des forums