Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2020-11-07 00:55:57

a9e4bz72
Spectateur
Inscription : 2020-11-07
Messages : 3

nike air max 97 golf grass

nike-air-max-97-golf-ck4437-100.jpg

De Air Max 97 'On Air: Neon Seoul' is uitgebracht als onderdeel van de Nike: On Air-wedstrijd, die mensen rennenomg.com de kans gaf om Air Max-schoenen te ontwerpen die waren geïnspireerd op hun woonplaats. Deze schoen is gemaakt door Gwang Shin om de hoofdstad van Zuid-Korea te vertegenwoordigen, met levendig oranje en Blue Lagoon-biezen naar het model van de beroemde neonreclames van de stad. De rest van het golvende leren bovenwerk is afgewerkt in zwart, met een prominente Swoosh voor extra contrast. Een Max Air unit over de hele lengte zorgt voor demping.

Na een plechtig debuut half januari in de beroemde “Silver Bullet” colorway, is de nike schoenen dames roze voor de golf geschikte Nike Air Max 97 gemaakt voor de links klaar om te verschijnen in zijn eerste concept colorway, geïnspireerd op het oppervlak waarin het spel wordt gespeeld. De Nike Air Max 97 Golf "Grass" maakt gebruik van een eenvoudig wit, geel en groen kleurenpalet, met een kunstgrasachtig materiaal op de bovenkant - met grassprieten die verder reiken dan de kenmerkende baanlijnen die de schoen omcirkelen.

De Nike Air Max-lijn is opmerkelijk, bestaande uit een reeks onberispelijk ontworpen hardlopers die ook hun weg naar de straat hebben gevonden. Geïntroduceerd nike air max 97 golf grass in de late jaren 90, lokte de Air Max 97 een stijl uit in tegenstelling tot eerdere modellen die binnen de lijn werden uitgebracht. De hardloper had een Max Air over de volledige lengte die door de hele tussenzool heen zichtbaar was. Nooit eerder was de lucht volledig te zien tot dit model. Het golfachtige ontwerp op het bovenwerk benadrukt de coole stijl die nooit is uitgegaan.

Met elke beschikbare Top kwaliteit colorway onder de zon, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je street-ready 'fit' af te maken met de perfecte sneaker uit je groeiende collectie. Bovenop het gelikte gevoel voor mode dat wordt voltooid als een kers op een ijscoupe met deze geweldige kicks, ervaar je de ultieme luchtdemping die aanvoelt als wandelen op wolken. Hoewel kleuren en stijlen de afgelopen twee decennia zijn veranderd, blijft één ding hetzelfde: zichtbare lucht in de hiel die zorgt voor elastische demping terwijl de impact wordt verminderd.

https://www.rennenomg.com/

Hors ligne

Pied de page des forums