Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2020-11-07 05:47:21

r3lqqwn1
Spectateur
Inscription : 2020-11-07
Messages : 3

Converse Jack Purcell Low Top Thunder Grey

166795c2.jpg


Het puntje van de tong is voorzien van een klein “Cordura Nyco” -label, terwijl ronde metalen oogjes en subtiele checkschoen.com stiksels de sneaker accentueren. Als een knipoog naar het klassieke ontwerp van het silhouet is de tussenzool wit gehouden en sluit hij aan bij de tonale neus die is gemarkeerd met het iconische 'smiley'-motief. Het stuk is compleet met het "Jack Purcell" -logo op de hiel.


De binnenzool van het nieuwe Converse Schoenen Dames paar is verbeterd met veel ademend vermogen, lichtheid, stabiliteit en veerkracht. Niet alle sneakers bieden zoveel comfort, maar met de REACT HD heb je geen probleem om de Jack Purcell de hele dag door te dragen.


De twee paar Converse Jack Purcell Low Top Thunder Grey tonen een kleurenpalet dat beige tot borstbruin omvat, terwijl de meerkleuren variëren van bordeauxrood tot groenblauw tot geel. Beide hebben asymmetrische panelen die verschillende tinten bruin afwisselen. De look is afgewerkt met de zilveren veteroogjes en witte veters plus de witte rubberen tussenzool en neus voor een nettere look.


Deze nieuwe colorway van het model, ook wel de Converse Jack Purcell Multi-Wool genoemd, Koop Nu heeft een bovenwerk van wol in een niet-passend motief, wat resulteert in een asymmetrische veelkleurige esthetiek. Herfstvriendelijke kleuren zoals bordeauxrood, groenblauw, geel en marineblauw zijn te vinden op de panelen van de schoenen die op asymmetrische wijze zijn uitgevoerd. Andere details zijn de metalen veteroogjes, witte veters, witte tussenzool en neus, een babyblauwe buitenzool en React HD-inlegzolen om het klassieke ontwerp van de schoen extra comfort te geven.


https://www.checkschoen.com/

Hors ligne

Pied de page des forums