Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2020-11-07 06:08:29

Hart123
Spectateur
Inscription : 2020-11-07
Messages : 4

adidas originals zx torsion

ZX800014.jpg

De adidas ZX 8000 BRAVO MIG Fall of the Wall is een van de opvallende paren uit de aankomende Fall of The Wall-pack van adidas. Dit pakket is uitgebracht ter gelegenheid van 25 jaar val van de Berlijnse muur. De kleur van dit paar is geïnspireerd op het Checkpoint Bravo-gebouw. Het Checkpoint  sportsstrail.com Bravo is een van de zeldzame gebouwen in Berlijn die is gebouwd in een poparchitectuurstijl. Dit monumentale gebouw heeft een mooie ronde buitenmuur en een afwerking met kleurblokken. Na verloop van tijd is het gewaagde rood, geel & # 038; blauw lakwerk van Checkpoint Bravo is vervaagd en de nu vintage tinten zijn herboren in deze adidas Originals ZX 8000 Checkpoint Bravo colourway.

Terwijl adidas Originals zijn uitgebreide A-ZX-collectie blijft uitbreiden, is een van de belangrijkste stukken die het presenteert de kleurrijke kijk van LEGO op de ZX 8000. Hoewel het geliefde Deense speelgoedbedrijf misschien niet de eerste samenwerkingspartner is die in je opkomt als die-hard adidas-fans denken aan de A-ZX-lijn, het is een kans voor beide merken om nieuwe wegen in te slaan: Adidas Head of Global Energy Marketing Till Jagla vertelde HYPEBEAST dat het merk ernaar streeft om "nieuwe gebieden te verkennen,  adidas originals zx torsion dames sneakers om met iemand te spreken die dat niet doet ken A-ZX nog niet ”in een exclusief interview.

Door veel sneakerheads beschouwd als een van de meest iconische sneakers aller tijden, en door veel atleten als de beste hardloopschoen ooit gemaakt, kwam de Ultra Boost voor het eerst uit in februari 2015, en nu geeft de Three Stripes de Mid ATR-variant wat liefde met de adidas Ultra Boost ATR Mid Grey Multi. De Ultra Boost ATR Mid Grey Multi is onderdeel van de herfstcollectie 2018 van Adidas en is geverfd in een "Ash Silver", "Carbon" en "Core Black" kleurenschema. Gekleed in een veelzijdige Primeknit, wordt het bovenwerk geaccentueerd met veelkleurige details. Een hielkom is aanwezig rond de rug voor extra ondersteuning, adidas ultraboost online sale nederland  en daaronder maakt een Boost-middenzool over de volledige lengte zijn aanwezigheid bekend, waardoor dragers extra comfort en een soepelere pas krijgen.

Y-3 heeft een gloednieuw silhouet onthuld voor lente / zomer 2020. Na het uitbrengen van de YOHJI STAR & YOHJI PRO van in februari, heeft het door Yohji Yamamoto gesteunde label weer een nieuwe avant-gardistische schoeiselvorm aan de line-up van dit jaar toegevoegd: Y- 3 Orisan. Beginnend aan de bovenkant van het silhouet is gedurfd "Y-3" -logo in reliëf gemaakt over een slanke neopreen tong, gevolgd door ton-sur-ton gewaxte veters die de voorvoet bedekken.  click here De schoen wordt geleverd met een witte leren achterstag met een langwerpige haktrekker, passend bij dezelfde toon als de dunne streep op het bovenlichaam die parallel loopt met de oogjes.

Hors ligne

Pied de page des forums