Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2020-11-18 01:05:46

dld7f2qf
Spectateur
Inscription : 2020-11-18
Messages : 3

nike ld waffle sacai blauw

baskets-sacai-x-ldwaffle-varsity-blue-bv0073-400.jpg
De NIKE X SACAI LDWAFFLE is gespot in twee voorheen onzichtbare monochromatische rennenomg.com mengsels van wit en zwart. Als het release-aanbod van levendige kleuren niet echt je boot dreef, dan zou de sacai-samenwerking terugkeren - dit keer in een tonale keuze uit Triple White en Triple Black. De gebruikelijke semi-transparante mesh, suède overlays en overhangende tussenzool blijven behouden, terwijl Bowermans traditionele wafelzool een vleugje Nike-erfgoed toevoegt.

Nog een nieuw silhouet voor Nike! In samenwerking met het Japanse merk Sacai besloot het in Beaverton gevestigde bedrijf te innoveren en een nike schoenen zwart wit nieuw kleurrijk model te lanceren. Deze Nike LD Waffle Sacai Green Multi combineert de architectuur van de Nike Waffle Daybreak en de Nike LDV en gebruikt de codes van deze paren voor een resultaat dat aan onze verwachtingen voldoet!

Met een mesh-, suède- en canvasstructuur neemt het bovenwerk een totaal ongestructureerd uiterlijk aan. De tong, de swoosh en de tussenzool zijn gespleten, waardoor de gedeconstrueerde look wordt versterkt en nike ld waffle sacai blauw deze Nike LD Waffle Sacai een uniek ontwerp heeft! Verkrijgbaar in twee versies; een blauwe en een groene veelkleurige, dit nieuwe silhouet dat het resultaat is van de unieke samenwerking tussen Nike en het Japanse merk is een echt evenement in de wereld van sneakers!

De sacai x Nike LDWaffle "Zwart Nylon" is een geheel zwarte versie van het fusion-ontwerp van het Japanse modelabel. Door Stijlvol elementen van zowel de Nike Waffle Racer als de LDV te combineren, twee vintage hardloopschoenen, produceerde sacai het unieke LDWaffle-silhouet met een gelaagde zwarte nylon tong, dubbele zwarte leren swooshes op het middenpaneel en een gestapelde zwarte rubberen tussenzool. Een luchtige zwarte mesh-basis verschijnt op het middenpaneel en de teen waardoor een onbeperkte luchtstroom door het hele ontwerp mogelijk is. Zacht zwart suède bedekt de teen en het zijpaneel.

https://www.rennenomg.com/

Hors ligne

Pied de page des forums