Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2020-11-21 01:01:36

rkdxtgme
Spectateur
Inscription : 2020-11-21
Messages : 3

nike air huarache hyper jade

NIKE-ADAPT-HUARACHE-2-1.jpg
Nike, vernoemd naar de rennenomg.com Griekse godin van de overwinning, werd opgericht in 1972 en heeft zich sindsdien gevestigd als een wereldwijde krachtpatser in de sportkledingindustrie. Het merk staat in de eerste plaats bekend om zijn technische sneakers, maar heeft ook een lovenswaardig trackrecord op het gebied van het creëren van functionele en toch trendy streetwear, waarmee het elke man, vrouw en kind innoveert. Of je nu wilt chillen of sporten, het label met de Swoosh heeft precies wat je nodig hebt om je ware potentieel te ontketenen.

De Nike Air Huarache Edge TXT staat erom bekend dat hij bedekt is met een aantal heldere kleurstellingen, zoals we onlangs het volledig rode paar zagen. De nike schoenen zwart wit zaken zijn niet anders met deze nieuwste iteratie, waarin het hybride Huarache-model in verschillende tinten is overgoten. Beginnend met een witte basis, heeft deze relatief nieuwe versie van de Nike Air Huarache een mesh en neopreen constructie aan de bovenkant met blauw, groen, oranje en limoengroen geplaatst op de zijpanelen en enkel / hiel die de schoen geven zijn unieke uitstraling.

De Nike Adapt Huarache past zeer indrukwekkende moderne schoentechnologie toe met de innovatieve nike air huarache hyper jade sokachtige pasvorm van de originele Nike Huarache om een baanbrekend hybride ontwerp te vormen. Nike AdaptFit-pasvorm is uitgerust in de middenvoet van het silhouet en biedt de drager de mogelijkheid om de pasvorm van de Adapt Huarache gemakkelijk te veranderen en aan te passen dankzij de Adapt-app van Nike. Afgezien van revolutionaire technologie, is het bovendeel een lichtgewicht maar ondersteunende witte neopreen bootie.

De Nike Air Huarache Run DNA CH.1 "Royal" combineert de ontwerpelementen van twee gewaagde Tinker Hatfield-ontwerpen in één: de Stijlvol Air Max 1 en Air Huarache. Dit hybride silhouet is een terugkeer naar de performance running scene van de late jaren 80 en vroege jaren 90, toen een unieke stijl en innovatieve schoentechnologie voorop liepen in de sneakerwereld. Deze Air Huarache is ontworpen met elementen van de Air Max 1 en repliceert de originele blauwe kleurstelling, en heeft een koningsblauw vilten spatbord, witte mesh neus en lichtgrijze overlays.

https://www.rennenomg.com/

Hors ligne

Pied de page des forums