Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2020-12-30 02:50:43

2dtg6i7q
Spectateur
Inscription : 2020-12-30
Messages : 3

Nike Air Vapormax 360 Beige Zilver

vapormax360.jpg


De Nike Air VaporMax 360 is een nieuw silhouet met het bovendeel van de klassieke startkorting.com en het is bevestigd bovenop de nieuwe VaporMax-tooling. Dit model heeft een bovenwerk van mesh met overlays van lakleer en is grotendeels bedekt met Vast Grey met details in University Red op de overlays. Extra details zijn onder meer iriserende Swooshes op de zijpanelen omlijnd in zwart, een witte binnenvoering, "2020" gedrukt op de veterogen die het "2006" van het originele 360-ontwerp vervangt, en een doorschijnende VaporMax-zool.


Na de onthulling van de Nike Schoenen Dames die wordt geleverd met FlyEase-technologie, gaat Nike door met het uitbreiden van hun huidige line-up met een andere merkcolourway van de VaporMax 360. Dit aanbod sport een klassieke Black en Volt-kleurblokkering. Het heeft een zwarte basis met grijze snelle lijnen en leren overlays op de teen en spatborden. Voltooi contrasterende accenten met "2020" op de oogjes en 3M reflecterende details maken het ontwerp compleet.


De Nike Air Vapormax 360 Beige Zilver is een model met het bovenwerk van de Air Max 360 dat is doordrenkt met de VaporMax-tooling over de volledige lengte. Deze versie van het model, uitgevoerd in een officieel kleurenschema met de naam Sky Grey / Obsidian Mist-White-Flash Crimson, begint met een grijze bovenkant gecompenseerd door de Mist-overlays en Crimson-accenten.


Met een nieuw seizoen komen er nieuwe kleurstellingen van de Top Kwaliteit Nike Air VaporMax 360. Deze lente-geïnspireerde kleurstelling van de comfortabele en lichtgewicht hardloper draagt een Light Aqua-basis over het hele bovenwerk met de kenmerkende lijnen op de overlays in grijs. Iriserende aqua Swooshes met zwarte omlijning, een aqua spatbord en een doorschijnende VaporMax-zool dienen als de finishing touch van deze Nike Air VaporMax 360.


https://www.startkorting.com/

Hors ligne

Pied de page des forums