Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-01-18 02:52:36

0blbload
Spectateur
Inscription : 2021-01-18
Messages : 3

Nike Air Max 2090 Zwart/Wit/Wolf Grey/Anthracite

Nike-Air-Max-2090-Black-BV9977-001-on-foot-01.jpg


Voorlopig kan de startkorting.com niet worden aangepast met patronen op het bovenwerk, maar wat je kunt aanpassen is de kleur die wordt gebruikt op de zool, het bovenwerk en de voering. Met kleuren die variëren van subtiel tot krachtig, zijn de mogelijkheden voor uw creaties eindeloos. Opvallende opties zijn de iriserende optie en de ombré-afwerking op de tussenzoolwiggen.


Het ontwerp van de Nike Air Max 2090 is geïnspireerd op een iconische sneaker van het merk, de Nike Schoenen Sale. Er zijn echter een aantal opvallende verschillen. De Air Max 2090 heeft bijvoorbeeld een middenzool van Cushlon-schuimstof die wordt gecombineerd met extra grote Air-units in de hielen - die gebruikmaakt van een 200% groter venster dan de Air Max 90.


Na een blik op de 3M x Air Max 2090 heeft Nike ook een aankomende ‘White Gum’ iteratie voor het herfstseizoen onthuld. Dit aanbod van de Nike Air Max 2090 Zwart/Wit/Wolf Grey/Anthracite heeft een Off White transparant bovenwerk met gestructureerde leren overlays aan de zijkanten. Mesh-materiaal wordt gebruikt op de tongen en hielen, aangevuld met zwarte swooshes aan de zijkant bovenop een rubberen buitenzool.


Nike blijft zijn Air Max 2090-line-up uitbreiden, en nu zal de Swoosh een aanstaande Hot Koop "Yellow Camo" -uitvoering uitbrengen. Dit aanbod van de Nike Air Max 2090 heeft een transparant bovenwerk met marineblauwe lederen spatborden, gele omlijnde swooshes aan de zijkanten gemarkeerd met gele camouflageprint op de tongen en hielen. Blauwe plastic stukken op de tongen, hielen en achterzool maken het ontwerp compleet.


https://www.startkorting.com/

Hors ligne

Pied de page des forums