Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-02-01 03:48:09

yufrtru
Spectateur
Inscription : 2021-02-01
Messages : 3

Nike Air Max 97 Lyserød Lilla

nike-wmns-air-max-97-DA9325-600-03.jpg


Disse modeller er unikke i sig selv, iconicmore.com selvom de indeholder kendte detaljer, som sneakerheads helt sikkert vil sætte pris på. For eksempel har begge farveveje en stribe materiale, der ombrydes hele silhuetten, der siger "Ubesejret" gentagne gange. Dette er en æstetik, der tidligere har fundet vej til adskillige Undefeated x Nike Air Max 97 collabs, så mangeårige sneakerheads vil helt sikkert sætte pris på udseendet.


Ligesom dets mere futuristiske modstykke skriver Nike Sko Dame de overordnede temaer oven på dens øverste, teksten anvendt i tyk, håndskrevet skrifttype. Air Unit og mønstret midterpanel minder også meget om det ovennævnte, hvor den førstnævnte har en identisk gradient og den sidstnævnte en række cirkulære udsmykninger. Men lighederne slutter effektivt der: Overgangsfarven langs læderskærmen og meshundersøgningerne er langt mere pasteldrevne, og ordningen som helhed er bare lettere ved sammenligning.


Efter et officielt udseende er Nike Air Max 97 Lyserød Lilla endelig planlagt til at falde i næste uge. Som en opfølgning på brands 'samarbejds AM97 tilbage i 2017 bærer denne udgave den samme æstetik via indarbejdelsen af UNDFTD-branding på overdel og indlægssål, men stylet i den rene farve. Endelig er tyggegummi ydersål af top.


Som en sidste nikkelse til universitetet kan gule faner med UNDEFEATED branding ses på tungen sammen med et lyseblåt Top Kvalitet Nike-logo. Andre steder kan fans finde en UNDEFEATED x NIKE-detaljer inkluderer indlægssålerne, hvor Nike Swoosh synligt overlapper UNDERCOVER-logoet. Tilføjelse til detaljerne i skoen er 3M reflekterende detaljer, der giver et andet dybdelag til designet. For at afslutte udseendet er skoen vært for en hvid mellemsål og gummi ydersål med Aero Blue og Midwest Gold.


https://www.iconicmore.com/

Hors ligne

Pied de page des forums