Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-02-07 07:33:52

Summygh
Spectateur
Inscription : 2021-02-07
Messages : 4

nike air max plus olcsón

Arizona Air Max Day még pár hónapra lehet, de ez nem akadályozta meg the Nike-t abban, hogy ünnepelje az Air technológia örökségét. Lépjen be a Nike Air flow VaporMax EVO NRG sportcipőbe, a Swoosh márka legújabb cipőjébe, amely nem illő, aszimmetrikus felsőrésszel rendelkezik., Adjusting 99, Solas és one hundred and eighty. nike air max plus olcsón online A váltakozó kialakítás bólintásokat intéz a legkeresettebb Air max pas cher tornacipőkhöz, például hozzáadva arizona Air Max Lunar90 SP „Apollo 11” nyomtatást a középső panelhez, a műpóni szőrt a szempillantás és arizona első negyed olyan híres pároktól, mint az AM95 póni csomag vagy arizona atmos 'állatok átdolgozása, the „Duck Camo” az egy néven elnevezett AM90-től, és különféle egyéb részletek.

2019-es debütálása óta a Air max pas cher 720 számos futurisztikus színárnyalatot látott, mint például arizona UNDERCOVER együttműködés és the fényes „Metallic Silver or Cosmic Clay”. De the majority of a Nike egy új iterációt választott, amely előre tekint az időben, és nem: a sziluett egy „Multi-Color / Team Orange” színteret kapott, amely pazar mintát tükröz a reneszánsz stílusú festményekről. cipő, arizona „Air Max” márkanevet karcsú futurisztikus betűtípussal nyomják hkicksports.com the nyelvre. Merész festői minták narancsvörös árnyalatban csillognak arizona összes felsőrészen, ellentétben the fekete csipkékkel, az elülső lábak csövével, a gumirétegekkel és a sárvédőkkel.

ck2531-200.jpg

The Nike kiad néhány új Air Max 1 Anniversary színt, amelyek tartalmazzák ezt the közelgő „Magma Orange” sminket. Fehér, Magma narancssárga, Semleges szürke és Fekete színvilágban öltözött. A Nike Air Max one kínálatában fehér hálós alap van, szürke oldalakkal arizona oldalán, az elülső lábán és a sarkain. nike air max 1 online áruház The cipő kiemelésére narancssárga akcentusok tartoznak a nyelv, the Swoosh, a felső lyukak, a sárvédő és the talp lábujj részén. The fekete-fehér gumi talp tetején lévő fehér középtalp egészíti ki a kialakítást.

The Nike az elmúlt hónapban egy maroknyi nyárra kész cipőt adott ki the piacra, beleértve a Blazer Mid és a női exkluzív Air Max Verona új felvételeit, és most the Swoosh az Air Max 90 aláírásának új színét adja the klasszikus sziluett egy „Vast Grey” betétes felsőrésszel érkezik, amelyet egy Swoosh hangsúlyoz a „Pink Foam” -ban. Ugyanez a pirosító árnyalat látható az Air ketrec körül, valamint a sarok márkáján. Ideális azok számára, akik minimális, mégis figyelemfelkeltő cipőt szeretnének hozzáadni the heti forgatáshoz, menjen ide az Nikr air max 90 tökéletes mindennapi viselethez.

Hors ligne

Pied de page des forums