Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-02-08 06:00:57

gfgegloj
Spectateur
Inscription : 2021-02-08
Messages : 3

Adidas Ultra Boost ATR Mid Oreo

adidas-Ultra-Boost-ATR-Mid-Black-Grey.jpg


Denna version av adidas Ultra Boost ATR Mid Primeknit är gjord i en ren grå Primeknit-konstruktion. Samma rea-skor.com nyans används för hälburen, snören och strumpkragen. Om du tittar närmare på varumärket Three Stripes ser du att de verkar vara präglade på Primeknit. Nedan hittar du en Boost-mellansula i full längd gjord i vitt för att komplettera utseendet.


Skon helt enkelt inspirerad av sin ursprungliga Nya Adidas Skor modell och den här versionen har en blandning av solbränna med fläckar av grått och svart som täcker hela Primeknit-överdelen. Mer svart trimning syns på den sockliknande kragen och kompletterar den snygga designen är en solbränd hälbänk, vit Boost mellansula och svart yttersula i gummi.


Adidas Ultra Boost ATR Mid Oreo Med en vattentålig Primeknit-övre, med en förlängd krage som ger mer täckning och stöd, inkluderar andra detaljer en gjuten häl och mittfotbur, medan en Boost-mellansula och robust yttersula för väderkraft fullföljer den tonala designen helt och hållet.


Passar till höstsäsongen kan du Het Försäljning förvänta dig att fler par släpps med denna typ av färgton. Klädd i olika nyanser av solbränna, har denna Adidas Ultra Boost ATR Mid en full Primeknit-överdel med svart detaljer och trimning på den strumpformiga kragen. En brunbrun hälklackare, vit Boost mellansula i full längd och yttersula i svart gummi kompletterar denna design.


https://www.rea-skor.com/

Hors ligne

Pied de page des forums