Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-02-09 01:34:22

9saeryyz
Spectateur
Inscription : 2021-02-09
Messages : 3

Adidas Ultra Boost 20 Signal Coral

eng_pl_adidas-Ultraboost-20-EG0720-31922_1.jpg


Het Primeknit-bovenwerk is uitgevoerd in het wit, terwijl hits van brandnewmore.com zorgen voor de Three Stripes-branding en hielkap. De Solar Red-accenten zijn te vinden op het achterste gedeelte van de Boost-tussenzool, evenals op de omtrek van de hielclip. Een White Boost-middenzool en een zwarte rubberen buitenzool maken de look compleet.


Dit nieuwe herenaanbod is gekleed in de kleuren Adidas Schoenen Zwart. Het heeft een grijs gebreid bovenwerk met groene stiksels op het teengedeelte en de drie strepen op de kanten kooi. Blauw bedekt de hiel bovenop een White Boost-tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.


Adidas Originals introduceert weer een gloednieuwe Adidas Ultra Boost 20 Signal Coral colorway voor de maand april. Dit aanbod van de adidas Ultra Boost 2020 heeft een grijs gebreid bovenwerk gecombineerd met een bijpassende kanten kooi met zwart gestikte drie strepen. Een Gray Boost-middenzool gedetailleerd met groene digitale spikkels op de hiel bovenop een zwarte rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.


In De Uitverkoop Adidas Originals blijft hun Ultra Boost 2020 line-up uitbreiden met een gloednieuwe "Tech Indigo" colorway. Dit aanbod is gekleed in een Tech Indigo, Legend Ink en Signal Coral kleurenschema. Het heeft een Navy Primeknit-bovenwerk gecombineerd met Black Three Stripes aan de zijkanten, aangevuld met Bronze op de hielclip en Boost-tussenzool.


https://www.brandnewmore.com/

Hors ligne

Pied de page des forums