Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-02-23 03:19:48

6k0ar3e0
Spectateur
Inscription : 2021-02-23
Messages : 3

adidas yeezy 500 stone

adidasyeezy500stone.png
Adidas Yeezy 500 er endnu yeezyudsalg.com en tilføjelse af tykke træner i den ekspanderende Yeezy-serie. Dette spark viser eksklusive detaljer, der smeltede atletiske look med innovative elementer. Selvom det har forårsaget forstyrrelser, uanset om det skal mærkes som yay eller nej, fik denne sneaker stadig nikket til de mange.

Oprindeligt udgivet i februar 2018 som en begrænset forudbestilling i New York og Los Angeles, blev Yeezy 500 'Blush' gennemgået en generel adidas sko mænd rød frigivelse i april 2018. Dens moniker er passende, da den monokromatiske lette taupe-finish næppe registreres som en farve . Den afdæmpede palet er kontrasteret af en dristig silhuet med paneldækt mesh og ruskindsoverdel kombineret med en kraftig mellemsål, der minder om adidas 'Feet You Wear' -teknologi fra 1990'erne.

Yeezy 500 'Soft Vision' viser en monokromatisk pastelfinish på overdelen, bygget adidas yeezy 500 stone med en kombination af ko-ruskind, premium læder og åndbart mesh. Sneakerens adiPRNE-dæmpning er anbragt i en gummipakket mellemsål, god til ekstra støtte og slidstyrke. Reflekterende detaljer giver forbedret synlighed under dårlige lysforhold, mens en ydersål af gummi af gummi leverer gribende trækkraft under fødderne.

Efter at have debuteret i "Slate" -farvebanen sidst på året, er en ny farvelægning af Adidas Yeezy 500 High officielt. I modsætning til den tonale farveblokering, der Lede efter tidligere var omtalt i både lave og høje topudgivelser, skifter denne stil tingene op ved at sporte en blanding af nuancer inklusive en blå neoprenoverdel, der er parret med sort læder og brun ruskindoverlejringer sammen med en ny skifteopsætning på snørebåndene. Afskærmning af udseendet er en helt sort ydersål.

https://www.yeezyudsalg.com/

Hors ligne

Pied de page des forums