Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-06-15 05:48:59

mw2lwy7m
Spectateur
Inscription : 2021-06-15
Messages : 3

Adidas Yung 96 Collegiate Navy/Sesame

adidas-Yung-96-Blue-Purple-DB2606-03.jpg


Deze colorway van het model uit de jaren 90, ook wel de adidas Yung-96 Chasm genoemd, houdt het brandnewmore.com en kiest voor een colorway die is geïnspireerd op de rebelse geest van de jaren negentig. Gekleed in kleuren bestaande uit Crystal White, Active Teal en Energy Ink, is de schoen gekleed in een leren bovenwerk met mesh op de kraag. De witte basis van de schoen wordt vervolgens gecombineerd met de contrasterende accenten rood, groenblauw en paars. Hieronder vind je een kenmerkende stevige zool om de look af te maken.


Adidas Originals breidt hun Adidas Schoenen Heren serie uit met een geheel nieuwe versie van de Yung-96 Chasm-editie. Gekleed in een Legend Ink, Collegiate Navy en Hi-Res Aqua-kleurenschema. Ze zijn gemaakt van leer met een op marinebasis gebaseerd bovenwerk, gemarkeerd met neon- en turkooizen accenten. Een witte tussenzool maakt het ontwerp compleet.


De onverschrokken stijl van de jaren '90 channelen. Adidas Yung 96 Collegiate Navy/Sesame heeft een stoere look toegevoegd aan de Yung-96 voor het herfstseizoen. Gekleed in een Raw Khaki en Solar Red kleurenschema. De schoen heeft een bovenwerk van textiel met golvende details geïnspireerd op de '99 adidas Chasm. De afwerking van het ontwerp is een geheel nieuwe gegolfde buitenzool voor trailwandelaars/hardlopers.


Adidas Originals zal hun nieuwste silhouet, de Yung 96 Chasm, lanceren in een handvol kleuren. Deze seizoensversie heeft golvende overlays die de '96 Yung Chasm weerspiegelen, een hardloopschoen uit het archief. Geïnspireerd door pop-art, herinneren de kleuren aan wasmiddelverpakkingen. De schoenen zijn gemaakt van soepel leer en bieden een ondersteunend, gedempt gevoel Ga Hier.


https://www.brandnewmore.com/

Hors ligne

Pied de page des forums