Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-06-18 01:35:37

bc60s6ls
Spectateur
Inscription : 2021-06-18
Messages : 3

Adidas Continental 80 Hvid Rød Blå

adidas-continental-80-gw2539.jpg


Velkommen til året for rotten med aroundselect.com denne specielle udgave af Continental 80-silhuetten. Læderoverdelen viser lyse røde og metalliske guld accenter. Vintage detaljer som en sidestribe og et logovindue ved snørebåndene trækkes lige fra adidas arkiver. De kommer med et ekstra par snørebånd til når du har brug for en opdatering.


Adidas Originals fortæller dig, at Adidas Sko Herre denne særlige udgivelse af Continental 80 er ”verdensberømt for kvalitet”, som er stemplet på hælen. Dette tilbud af adidas Continental 80 har en hvid læderoverdel med perforeringer på tå og sidepaneler. Bluebird fortsat


Simpelthen kendt som Adidas Continental 80 Hvid Rød Blå, denne nye iteration af modellen kommer klædt i en Metallic Silver læderoverdel, der derefter let opvejes af de røde og blå accenter, der er bemærket på striberne, der går på tværs af sidepanelerne, såvel som vi mærker bemærket på tungen, hælen og lateral side. Grå snørebånd og en hvid mellemsål afrunder de vigtigste træk ved skoen.


Dine fødder får masser af opmærksomhed, hvis du Superior Dæmpning vipper denne nye farve på adidas Continental 80. Den afslappede sneaker fra de tre striber bliver opslugt af en sølvmetallisk læderkonstruktion overalt, som straks kræver din opmærksomhed. Grå snørebånd, rød og blå på sidestripen, blå og rød på sidepanelet, mærke på tungen og hælen og en kontrastfarve hvid sål enhed.


https://www.aroundselect.com/

Hors ligne

Pied de page des forums