Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-06-19 03:35:00

dorento
Écouteur
Inscription : 2021-06-19
Messages : 7

Adidas Climacool Schoenen

De adidas ClimaCOOL is terug op een belangrijke manier dankzij de moderne update die bekend staat als de Adidas Climacool Heren/Dames. De drie strepen hebben een aantal van hun meest relevante retro's een aantal premium moderne accenten gegeven in een succesvol denkproces dat de adidas EQT-lijn en meer heeft vernieuwd. Hoewel de ClimaCOOL 02/17 geen nieuwe technologieën in de plooi introduceert, verfijnt hij het ongelooflijk ademende bovenwerk tot een instapper, terwijl een opzichtige halfdoorschijnende tussenzoolschacht een agressieve esthetiek toevoegt.

adidas-Climacool-M-Triple-White.jpg

NBA-fans en vaste Sneaker News-lezers weten dat Chicago Bulls-superster Derrick Rose een paar wedstrijden uit is geweest, maar de regerende MVP van de competitie vond nog tijd om een paar andere bekende adidas-ondersteuners te ontmoeten voor een trainingsrun. Adidas Climacool Schoenen Het woord 'tijd' is de werkzame term voor deze nieuwste Three Stripes-video, aangezien D-Rose, David Beckham, Lionel Messi en Katy Perry allemaal gaan rennen om 18:14 UTC, wat toevallig ook de tijd is dat Jeremy Scott gaat fietsen. Deze 'WE ALL RUN'-video bevat de gloednieuwe adidas ClimaCool Seduction-runner, een uiterst geventileerde release met 360-graden ventilatie om de energie die nodig is om je lichaam koel te houden aanzienlijk te verminderen.

De Adidas Climacool te Koop wordt dit najaar metallic voor de "Precious Metals"-collectie. De twee meest edele metalen van allemaal zijn vertegenwoordigd op de klassieke hardloper uit het begin van de jaren 2000 van adidas, met de lichte en ademende sneaker naar keuze in zilver of goudkleurig mesh en TPU-bovenwerk met zwarte accenten. De metallic looks springen zeker in het oog en maken het unieke ontwerp van de ClimaCool futuristischer dan ooit.

Na opnieuw te zijn geïntroduceerd in 2016, blijft de Adidas Climacool Verkoop dit jaar in productie, maar krijgt een nieuwe veterloze constructie. De aangepaste editie van de mesh-runner uit de vroege jaren 90 heeft een uniek nieuw klittenbandsysteem waardoor de schoen er nog futuristischer uitziet dan hij al was. De nieuwe look ClimaCool komt dit voorjaar aan in het duo van tweekleurige kleurstellingen die je hier kunt bekijken: marineblauw en ijzig groen, en lichtblauw met een vergelijkbare tint lichtgroen voor de halfdoorschijnende TPU-middenvoet- en teenpanelen.

De adidas Consortium World Tour heeft de wereld rondgereisd naar enkele van de meest gerespecteerde boetieks voor tal van langverwachte samenwerkingsinspanningen. Kopen Adidas Climacool Nu maakt de afdruk nog een laatste stop voor de jaarwisseling om eind december wat zon te pakken in Downtown Miami. Shoe Gallery transformeert de adidas ClimaCool, een schoen die in 2016 een aantal geweldige retrobehandelingen heeft ondergaan, als een eerbetoon aan de waterkant van South Beach.

www.snkrshopee.com

Hors ligne

Pied de page des forums