Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-06-24 05:28:52

f20jzjhw
Spectateur
Inscription : 2021-06-24
Messages : 3

Adidas Crazy BYW Eric Emanuel Burgundy

adidas-Originals-Eric-Emanuel-Collection-Release-Date-3.jpg


Pharrell x adidas Crazy BYW Chinese New Year är en av några exklusiva silhuetter som rea-skor.com firar den årliga semestern nästa månad. Sneakeren är upphöjd med en ljusröd Primeknit-övre som har ett drakskaligt broderat mönster överallt i kontrasterande nyanser av gula och guld accenter. Andra detaljer inkluderar en stickad krage, "AMBITION" broderad längs tungan och framfoten, medan en vit Boost-häl och röd yttersula toppar stilen.


Adidas Originals kommer att utöka sin Adidas Skor Dam Rosa serie med en helt ny svart och kunglig iteration. Denna release har en svart mesh övre ihop med kungliga blå accenter på innerbyxan och snören. Träffar av Volt Green läggs till för en fin kontrast medan du sitter ovanpå en Boost mellansula och genomskinlig yttersula.


Crazy 98 ger den övre, Adidas Crazy BYW Eric Emanuel Burgundy kallas för mellansula / tjock del av Boost i hälen, och Micropacer ger ovan nämnda silverfärg samt den blå Three Stripes-grafiken på mittfoten. Ytterligare färgade accenter tillhandahålls sedan av de blå rören som löper runt halsen, de röda / silver spetsöglorna och det djärva röda plastfoten i mitten av foten.


Den här samarbetsmodellen har en 100% Autentisk svart mesh- och textilöverdel med flerfärgade detaljer i gult, blått och rött. Silhuetten har en ribbstickad strumpformig fotledskrage, ett vidhäftande rep snörningssystem och djärva "Gratitude" och "Empathy" bokstäver i vitt längs vampområdet. Den skulpturella konstruktionen avrundas av en podular sulanhet med flerfärgade gummisula och en svart BOOST-hälenhet.


https://www.rea-skor.com/

Hors ligne

Pied de page des forums