Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-06-24 05:52:13

vfj0vu59
Spectateur
Inscription : 2021-06-24
Messages : 3

adidas i-5923 iniki blå

eng_pl_Womens-Shoes-sneakers-adidas-Originals-I-5923-Iniki-Runner-CQ2529-14025_1.jpg
Denne Collegiate Red-farvevej er ret enkel i konstruktionen, hvor Three Stripes-mærke vises nicestilly.com på sidepanelet i en simpel hvid farve. Overdelen kombinerer blød ruskind og funktionel neopren. Gummibunden afslutter showet og opretholder den æstetiske årgang i processen.

Adidas I-5923 startede en revolution, da den blev lanceret på markedet. Det er en silhuet, der forener det nyeste inden for adidas-teknologi, såsom adidas sko dame grøn Boost i mellemsålen, og en overdel med klassisk æstetik. Adidas I-5923 er den perfekte løsning til alle dem, der søger komfort, mens de har en klassisk silhuet på deres fødder. Hos SVD har vi et bredt udvalg af adidas I-5923 sneakers, der er klar til at fuldføre din foretrukne stil.

Adidas fejrer frihed og kærlighed og skaber et stærkt og positivt budskab med deres LGBT-påvirkede I-5923 retro-løber. En slikpastelversion adidas i-5923 iniki blå af det mest anerkendte LGBT-symbol i verden, regnbuen er malet med bløde blues, greens og lyserøde ruskind ved tåen, tagget striber og hælpanelet. Med de farverige accenter, der hedder mangfoldighed og lighed, afrundes farvestofens identitet med "Better Together" -mærket inde i tungen. OrthoLite®-indersålen holder din energi med den karakteristiske boost-dæmpning under fødderne og tilføjer ydeevne til den moderne følelse.

Adidas klassiske 70'ers løber er moderniseret med denne I-5923 silhuet, og den får 100% autentisk det populære Triple Black farveskema. Sneakerens blandede materialeoverdel bestående af mesh, læder og ruskind overlays er dækket helt i sort sammen med Three Stripes branding på siderne. Mærkede matsorte etiketter ses på tungen efterfulgt af matchende sorte snørebånd og Boost-sål i fuld længde for at fuldende det helt sorte tema.

https://www.nicestilly.com/

Hors ligne

Pied de page des forums