Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-08-02 03:06:10

t4tnxqbt
Spectateur
Inscription : 2021-08-02
Messages : 3

Asics Novablast Aqua Angel

1012B006-100.png
De NOVABLAST™ 2-schoen is een geweldige manier om je trainingsdoelen te Asics schoenen bereiken terwijl je op weg bent naar een heldere mindset. Voor de tweede versie van deze serie wilden we een soepeler en responsiever gevoel onder de voeten creëren. Deze stijl maakt deel uit van ons CELEBRATION OF SPORT-pakket en heeft een levendige kleurencombinatie die de positieve invloeden erkent die sport voor atleten teweegbrengt.

De hielstabilisator is ontworpen om de ondersteuning te verbeteren en tegelijkertijd Top kwaliteit een soepelere stap te produceren. Door de FF BLAST™-demping te verfijnen, biedt de schoen een zachtere landing en een energieke rebound. Het bredere basisnet van de buitenzool zorgt voor een meer gebalanceerde landing terwijl je je voet naar voren stuwt.

De ASICS Novablast 2 krijgt een aantal goed ontworpen updates, waardoor het een geweldige dagelijkse trainingsoptie is. ASICS heeft hun innovatieve Asics Novablast Aqua Angel FlyteFoam Blast-schuim verfijnd, wat zorgt voor een nog zachter en energieker gevoel onder de voeten. De toevoeging van een iets bredere tussenzool, een stabielere hiel en een lagere hiel-tot-teenverhouding tilt de Novablast naar een nieuw niveau en helpt om een soepelere en evenwichtigere rit te leveren.

Deze schoen is afgewerkt met een bijgewerkt dubbel jacquard-gaas met een tong met plooien en een duurzame AHARPLUS-buitenzool die zorgt voor een Witte Asics Schoenen betere pasvorm met een sterke duurzaamheid. Over het algemeen zal de ASICS Novablast 2 een leuke dagelijkse optie zijn met een aantal zeer gewaardeerde updates die geschikt zijn voor elke hardloper. De ASICS Novablast 2 is een soepele en responsieve neutrale hardloopschoen die is gemaakt om hardlopers te helpen hun trainingsdoelen te bereiken. Met een zacht en lichtgewicht schuim en een stabielere en uitgebalanceerde rit, heeft de ASICS Novablast 2 alle tools om een energieke dagelijkse trainingsoptie te zijn voor elke hardloper.

https://www.exclusiverunning.com/

Hors ligne

Pied de page des forums