Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-10-14 11:31:04

laywin
Écouteur
Inscription : 2021-10-14
Messages : 8

Adidas Nizza Sko

Overdel, selvom det engang var en ren lærredskonstruktion, tilføjede en opskåret lavere panel med flossede kanter, der pryder modellens omgivelser i en udførelse, der skaber virkende stænkskærme og hætte tæer. Adidas Nizza Kvinder/Mænd Snørebånd springer på komisk måde gennem deres dristigt skitserede design med hvide logoer og indviklede sålenheder, der står i kontrast til baggrunden for off-white nuancer.

hx050.jpg

Adidas Nizza Sko, en sporty low-top med retro adidas basketball sneakers, kommer til at ankomme i fire sommerklare farver i denne måned: blå, grøn, rød og pink. Alle fire farveveje har en letvægts lærredsoverdel, gummiståkofanger og retro adidas-mærke på tungen. Kontrast leveres af en hvid tre -stribet grafik, mellemsål og ydersål på hvert par bortset fra den lyserøde farve, som bytter de hvide detaljer ud for tonale pink hits.

Samarbejde med The Mandalorian og Pokemon er blot nogle få eksempler på, hvordan adidas hylder deres publikums yndlingsfigurer på skærmen via kreative fodtøjsdesign. Gode Priser på Adidas Nizza Gennem et partnerskab med Kasing Lung, den første kinesiske vinder af European Picture Book Contest, frigiver mærket Three-Stripe en Doodles-dækket Nizza Hi RF, der tilføjer Mickey Mouse til deres repertoire.

I sin grafitti-kunststil dækker Lung den høje silhuet med farverige sci-fi-inspirerede illustrationer. De malede lyn, stjerner og en labfrakkeklædt Mickey Mouse fortæller en eventyrhistorie, hvor et videnskabeligt eksperiment tager den berømte mus ud i rummet. Adidas Nizza Bedste Priser Mens den tegnede mus ligner den originale Disney -karakter, er der et snert af ulykke for ham, der afslører hans udvikling til en gal videnskabsmand; Lung's Mickey har et ni-tændet grin, der også vises på kunstnerens originale karakter, "Labubu".

Sammen med hinanden for anden gang oven på Køb Adidas Nizza Hej, streetwear -aftryk ALIFE og adidas vækker interesse fra en mængde sofistikering, hvilket afspejler kunstmuseernes æstetik i en pakke med temaet "Artist Proof". Dens base er stort set traditionel til sin debut tilbage i 1975, og valgte en base af hvidt lærred fremhævet af hits med fed sort ansigtstypografi, som stavner parrets fokusfunktion. Ved at markere hvert par langs det bageste laterale ansigt med "Alife®/Shop Art Museum" på en næsten parodisk måde står outers som et gående billboard for en virksomhed, der ikke eksisterer; det sigter snarere på at kalde New Yorks labelhånd i den konstant udviklende bykultur, hvor de bor.

www.skoways.com

Hors ligne

Pied de page des forums