Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#226 2021-10-12 19:39:08

waxy
Acteur
Inscription : 2021-07-28
Messages : 24 465

Re : nike air max tailwind iv wit

En ligne

#227 2021-10-15 05:11:09

MARISKA
Spectateur
Inscription : 2021-10-13
Messages : 2

Re : nike air max tailwind iv wit

ujazox9k a écrit :

https://www.thenextsole.com/storage/images/AQ2567-105.png
De Nike Air Max Tailwind IV marterclubs.com neemt je mee terug naar de jaren 90 met zijn slimme, opvallende stijl, geïnspireerd op de ouderwetse Tailwind van 1978. Die schoen was een marathonmeester, en deze eigentijdse interpretatie zal je aan het hoofd van de pack ook. De Air Max Tailwind IV is ontworpen met het oog op serieuze stabiliteit, ondersteuning en comfort, die allemaal samenwerken om een Nike sneaker te creëren waarop je zowel op als buiten het prestatiecircuit kunt vertrouwen.

Natuurlijk is elke schoen die afhankelijk is van Air Max-technologie comfortabel. Deze nike schoenen dames roze Tailwind IV zijn geen uitzondering, dankzij de strategisch geplaatste eenheden in de voorvoet en de hiel die het comfort van elke stap vergroten. Het bovenwerk is gemaakt van een schitterende mix van leer en stof en is zowel rekbaar als opvallend. De groeven zijn niet alleen een esthetisch tintje, maar een belangrijke toevoeging die het rekbare en gemakkelijke gevoel verbetert dat je voelt wanneer je loopt, rent en je voeten buigt.

2019 markeert de 20e verjaardag van Nike's Air Max Tailwind IV, en het was niets minder dan een spannend jaar voor het klassieke silhouet, want nike air max tailwind iv wit het is teruggekeerd naar een gastvrije markt in verschillende OG-kleurstellingen en heeft zelfs gediend als het middelpunt van een Supreme-samenwerking. Nu gaat de vierde Nike Tailwind de festiviteiten voortzetten met deze speciale nieuwe make-up die op een unieke manier naar zijn oorsprong knikt. Het bovenwerk combineert lichtbruine tinten met gedurfde bronzen afwerking, die aan beide zijden is omgeven door ultradonker leigrijs en zwarte accenten op de tussenzool, tong en kraag.

Naast de standaard Max Air-branding is er een Romeinse cijferhit die verwijst naar het debuut van Populaire stijl de Tailwind IV in 1999 door middel van een 'Est. MCMXCIX ”-stempel. Dit staat boven een BRS 1000-teksthit, waarvan die-hard Nike-fans zullen weten dat het de duurzame rubbersamenstelling is die op de buitenzool van de schoen wordt gebruikt. Dit is niet de eerste keer dat Nike knikt naar ’99 op de Tailwind, zoals een Sneakersnstuff-exclusieve jubileummake-up eerder deze maand uitkwam, maar het is niettemin een onmiskenbaar boeiende creatie.

https://www.marterclubs.com/

Hors ligne

Pied de page des forums