Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2020-09-17 05:42:29

j1wjiha0
Spectateur
Inscription : 2020-09-17
Messages : 3

Nike Air Max 1 Signal Blue

28-06-2018_nike_airmax1_sailamarillopureplatinumsignalblue_ah8145-108_tc_7.jpg


Begge par har overdel med blandet tekstil, hvor sortheads.com tåboksen vises i hvidt mesh, den nedre del og mudderbeskyttelsen vises i skoens respektive signaturfarve, og midtafsnittene kommer i lysegrå ruskind. Swoosh-emblemet på siden vises også i "Hunter Green" eller "Anniversary Orange", ligesom Nike Air-mærket på hælen, det øverste øje og mærket med tungen.


Nike Sko Salg og Foot Locker udruller deres seneste udgivelser fra "Remix Pack", der inkluderer dette tilbud af Air Max 1. Hver model i pakken er inspireret af 90'erne street style og har mønstrede accenter, der spænder fra camo til plaid hele vejen igennem. Denne Nike Air Max 1 har en hvid mesh-base med sorte ruskindskærme og Volt-lignende accenter overalt. Fremhævning af skoen er dens plaid og camo mønster overlays.


Nike Air Max 1 Signal Blue overdel af blandede materialer er let justeret for holdbarhed, da signaturskærme har en lærredslignende konstruktion. Mens overlejringer på tværs af halsen og i hælen på skoen også forkæler sig med den grove klud, har de mere levende gule og blå nuancer. Midfoot skår afviger fra den stærke tekstilopbygning til fordel for en premium ruskind i en brændt orange tone, der minder om vintage ACG tøj. Branding overalt og snørebånd på denne Air Max-mulighed fremkalder yderligere funktionalitet og æstetik fra Nikes mere udendørs orienterede fodtøj. Under fødderne har mellemsålene en Moc 3.0-lignende plet, dog med en mere robust palet; Airbags bliver grønne, mens ydersål opdager alle de ovennævnte nuancer.


Ligesom de Speciel Gave mindre ækvivalenter har denne voksen Air Max 1 en neutral base animeret med blomstergrafik og divergerende nuancer. Førstnævnte ser næppe ud på forfoden, men blomstrer ind i en buket værd mod hælen. Neongrønne snørebånd sidder oven på levende blå tunge og klemt ind imellem gyldne, corduroy-profil Swooshes. Mens de fløjlsagtige ribben ikke vises andre steder, gør deres rige gule skema det, nemlig som baggrund for den daisy-grafik på indlægssålerne. Nedenunder afstår mellemsål og ydersål af enhver blomsterrelateret palet, men gør stadig en erklæring med deres respektive "Volt" -lignende vindue og isblå gennemskinnelig slidbane.


https://www.sortheads.com/

Hors ligne

Pied de page des forums