Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2020-09-21 01:38:41

bh159f6w
Spectateur
Inscription : 2020-09-21
Messages : 3

Nike Air Max 720 Gun Smoke/Fuel Orange

AO2924-006.jpg


Deze nieuwe smaak van de topsaleny.com wordt bedekt met wit op het voorgevormde bovenwerk van neopreen met plastic iriserende plastic overlays op de teen, zijpanelen en hiel. Deze 720 is geïnspireerd op noppenfolie, een spel op Nike Air. De kenmerkende Air Max 720-bubbel krijgt een verloop-look omdat hij wordt uitgevoerd in blauw op de voorkant en groen op de achterkant.


Na een paar Nike Schoenen Nieuwe Collectie die deel uitmaakten van een groter pakket, is Nike nu klaar om een eenvoudig zwart / wit-aanbod van het silhouet te lanceren. Deze editie heeft een bovenwerk van zwart mesh met een plastic spatbord-overlay. Witte details bedekken de plastic overlays en veters bovenop een getinte Air Max 720-zooleenheid en zwarte rubberen zool.


Oorspronkelijk gespot in januari tijdens Paris Fashion Week, wordt Undercover's Nike Air Max 720 Gun Smoke/Fuel Orange samenwerking eindelijk uitgebracht. De drie beschikbare kleuropties zijn gekleed in de kleurenschema's "Zwart / Universiteitsrood", "Universiteitsrood / Blauw Jay" en "Amarillo / Paars". Elk heeft gespikkelde details op de panelen, neus, tong en tussenzool met een speciale 'we make noise not clothes' branding op de Airbags. Het ontwerp wordt afgemaakt met het merklogo op de hiel en inlegzolen.


De Top Kwaliteit Undercover x Nike Air Max 720 werd voor het eerst onthuld in januari van dit jaar tijdens Paris Fashion Week. De schoen bestaat uit drie verschillende kleurstellingen om uit te kiezen en is gekleed in de kleuren Zwart / University Red, University Red / Blue Jay en "Amarillo / Purple". Met hetzelfde motief, zijn de belangrijkste details de spikkels op de panelen, de neus, de tong en de tussenzool met het speciale "we make noise not clothes" -logo op de Airbags.


https://www.topsaleny.com/

Hors ligne

Pied de page des forums