Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-10-23 07:10:41

Timoth92
Auditeur
Inscription : 2021-10-23
Messages : 12

Air Jordan 3 Heren

Air Jordan 3 Heren
CT8532-400_Nike_Air_Jordan_3_Retro_Varsity_Royal_Blue_a.jpg

Als onderdeel van de 'Reimagined'-serie van Jordan Brands brengen ze de Air Jordan 3 Dames Explorer uit met 'Tropical Twist'. Gekleed in een combinatie van Vast Grey, Tropical Twist en Atmosphere Grey. Deze variant van de Air Jordan 3 heeft grijs op het bovenwerk en Teal-accenten op het spatbord van lakleer, de tussenzool, de oogjes en de doorschijnende buitenzool. Andere hoogtepunten zijn een verlengde kraag en een grote gesp op de riem.

De Air Jordan 3 Heren 'Chicago All-Star' in Varsity Red wordt uitgebracht voor de All-Star Game 2020 die plaatsvindt in Chicago.
Deze Air Jordan 3 Goedkoop zal een kleurencombinatie van Varsity Red, Cement Grey en Black bevatten. Op het moment van schrijven moeten de afbeeldingen nog lekken, maar naar verwachting zullen ze Varsity Red-leer over het bovenwerk hebben, olifantenprint rond de teen en hiel, speciale afbeeldingen en Nike Air-branding op de hiel.

Jordan Brand heeft langzaam een paar verschillende kleuropties uitgebracht van de vernieuwde Air Jordan 3 Sale, die bekend staat als de Air Jordan 3 Retro Explorer Lite XX. Nu verkrijgbaar is de 'Anthracite'-editie. Deze variant van de Air Jordan 3 is gekleed in een kleurencombinatie van antraciet, mystic groen, biobeige en antraciet. Gemaakt met synthetisch over het bovenwerk, samen met een verlengde kraag, unieke veteropstelling kliksluiting. Andere details zijn een witte tussenzool en een rubberen buitenzool.

Hors ligne

Pied de page des forums