Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2020-09-22 00:54:23

p5xcw5p5
Auditeur
Inscription : 2020-09-22
Messages : 10

Nike Air Max 270 React Iron Grey/Bright Crimson

BQ0103-015-3_620x.jpg


Tong, veters en kragen sturen de topsaleny.com React terug op zijn 'Pink Foam'-koers, maar de omringende basketballederen overlays introduceren nog een andere zalmkleur. Hoewel nieuw voor het lifestyle-model, verscheen de kuiltjes-textuur onlangs veel prominenter op een Air Jordan 1 Mid voor dames. Elders heeft de Air Max 270 React ook "White" profiel Swooshes, "Sail" tussenzolen en "Pink Foam" buitenzolen.


De Nike Schoenen Nieuwe Collectie begint met een zwart bovenwerk dat vervolgens licht contrasteert met de zeegroene hits op de eyestay. Een lichtere tint groen zorgt voor de Swoosh-branding, terwijl een krachtigere Volt-tint te vinden is op de laterale hiel, het treklipje en de branding op de tongen en inlegzolen.


Deze Nike Air Max 270 React Iron Grey/Bright Crimson zijn afhankelijk van op Pasen geïnspireerde pastelkleuren om centraal te staan. Titulaire tinten vallen langs de Swoosh-logo's en overlays op de voorvoet / hiel, en worden geplaatst tegen zachte violette en beige achtergronden. Beneden onder ziet de Air unit aan de achterkant een getint roze, terwijl de buitenzool verzadigd is met een krachtige koraalafwerking.


Het paar brengt een subtiel eerbetoon door middel van zijn ruit en aangrenzende kleuren waarvan de aquablauwe tinten vrij veel lijken op die van de bovengenoemde. De Top Kwaliteit luchtbel hieronder is getint om te passen bij de samenhang, terwijl de rest van de synthetische constructies de voorkeur geven aan een neutrale strook van wit en zwart: de laatste kleedt zowel de teen als de voering en hiel, terwijl de eerste in evenwicht is bij een groot deel van de basis en het gereedschap.


https://www.topsaleny.com/

Hors ligne

Pied de page des forums