Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-11-25 01:55:02

Perferinga
Spectateur
Inscription : 2021-11-25
Messages : 4

asics metarun tukku

Streetballin inspiroima japanilainen brändi Ballaholic ja ASICS ovat yhdistäneet värikkään otteen GEL-QUANTUM 180: sta. Aiempina vuosina he ovat tehneet yhteistyötä vanteiden jalkineiden ja muiden esineiden luomiseksi, mutta yhteistyöstä ainutlaatuisen tekee se, että se toimii uudelleen. elämäntapamalli koripallokentälle suunnitellun tennarien sijaan. asics gel quantum aito verkkomyynti Pääsävyt ovat sininen ja kerma, joista ensimmäinen keskittyy neljänneksen, kielen ja kantapään ympärille, kun taas jälkimmäistä käytetään neljänneksessä, varvaslaatikossa ja kauluksessa.

ASICS on esitellyt upouudet juoksukengät, asics dynaflyte hintojen myynti jotka on valmistettu kokonaan Japanista kerätyistä kierrätysvaatteista. "SUNRISE REBORN"-nimetty pakkaus sisältää METARIDEn ja GEL-QUANTUM 360™ TYO: n, jotka ilmentävät lämpimän auringonnousun sävyä. ASICS toteaa, että tämä rajoitetun erän pakkaus on "merkittävä askel jatkuvassa tehtävässä auttaa minimoimaan tuotteidensa ympäristöjalanjäljen". maailman yli. " Molemmissa silueteissa on tekniset päälliset, jotka ovat erittäin hengittäviä ja kevyitä.

asics metarun tukku verkossa  on toimittanut kolme uutta mallia suorituskykykeskeisestä NOVABLAST 2 -lenkkaristaan tällä kaudella, sen jälkeen, kun siluetti esiteltiin aiemmin tänä vuonna. Modernilla, katutyylisellä estetiikalla päivitetty NOVABLAST 2 on uusittu iteraatio alkuperäisestä NOVABLAST-tyylistä, silti säilyttää kevyet, toiminnalliset ominaisuutensa. Tämä yhdessä sen FF BLAST -pehmusteen kanssa tekee siitä ihanteellisen paitsi juoksuun myös jokapäiväiseen käyttöön.

First Down teki yhteistyötä atmosin kanssa debytoikseen kaksikon ensimmäisen yhteistyön, joka saa inspiraationsa New Yorkin ja Tokion metrometrojärjestelmistä ja yhdistää ne kaikki yhteen ASICS GEL-Lyte III: ssa. First Down USA muutti NYC: stä Japaniin istuttaakseen sen. juuret, mutta osoitti silti kunnianosoituksen Big Applelle sen uusimmalla tarjouksellaan näkyvällä japanilaisella katu- ja tennareputiikilla, atmosilla, joka tunnetaan kolmipäisestä yhteistyöstä asics metaride Finland myymälä : n kanssa.

Hors ligne

Pied de page des forums