Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-11-25 03:43:33

chaselchad8
Spectateur
Inscription : 2021-11-25
Messages : 3

nike air max 720 heren zwart

nike-air-max-95-og-greedy-1.jpg
De fictieve Air Max Running Club heeft al een aantal effen kleurstellingen geproduceerd. En slechts een paar weken geleden groeide de collectie met de nike air max 95 dames zwart, waardoor het een suite werd die sterk vintage-geïnspireerd was. Dit is om door te gaan met nog een andere kijk op het silhouet, dat veel ingetogener is in vergelijking met zijn directe voorganger. Toch zijn de kenmerkende "AMRC" -elementen intact, wat de aantrekkingskracht van het aanbod verder vergroot. Tabs die zowel het bovengenoemde thema als "BVRTN, OR" aanprijzen, zijn in de hiel gestikt, samen met de gebruikelijke borduurmotieven van het model, evenals de exclusieve banners en insignes. Bovendien moet een Swoosh-vormige charme het pakket vergezellen, hier een achtergrond die bestaat uit zwart, wit, 'Obsidian' en 'Sail'.
Vóór de "Hyper Royal" en "University Blue" Air Jordan 1's was er de "Obsidian", een release die ooit universeel geliefd was in heel TikTok. En hoewel het grotendeels uit het publieke oog is gevallen, keert de colorway enigszins terug via de nike air max 2021 zwart dames. Neutrale kleuren spelen hier echter een veel grotere rol, waardoor de heldere tinten naar de accenten worden verwezen. "Brigade Blue" wordt spaarzaam gebruikt over de oogjes en vossen, net naast een even heldere weergave van "Lime Glow". Het zwart en wit langs de bovenkant en Swoosh / tussenzool bleek in tonale vergelijking, meer dan de "Obsidian" die de constructie afrondt door middel van de vetereenheid, kraag, hiel en dergelijke.
De nike air max 720 heren zwart staat erom bekend de hoogste Air unit tot nu toe te hebben en biedt meer lucht onder de voet voor de hele dag comfort. Nike onthult een nieuwe "Phantom" colorway aan zijn line-up. Deze editie van de Air Max 720 heeft een bovenwerk van lichtblauw mesh in combinatie met witte plastic overlays. Zwarte swooshes op de tenen en zijkant gecombineerd met een zilveren teenoverlay bovenop een heldere Air Max 720-zooleenheid en doorschijnende ijzige buitenzool completeren het ontwerp.
Na een duo van "AMRC"-inzendingen, verandert de nike air max plus sale herren zijn kleurverloop, waarbij de gebruikelijke "Sunset" -tonen worden vervangen door een mix van geel en groenblauw. De twee tinten kleden de TPU-kooi van de schoen aan en lopen zo subtiel naar elkaar toe als ze elkaar in het midden van elke balk ontmoeten. Daarachter is de kunststof met zeshoekig patroon bekleed met donkerzwart, waardoor zowel de bovengenoemde als de met zilver gevulde, geel omlijnde Swoosh opvalt. Hieronder zijn het spatbord en delen van de tussenzool op dezelfde manier verstoken van kleur, terwijl de plaat afwijkt als aanvulling op de luidere tinten van het palet.
https://www.nieuwelevensstijl.com/

Hors ligne

Pied de page des forums