Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2020-11-16 00:51:48

mnv3qbfu
Spectateur
Inscription : 2020-11-16
Messages : 3

Asics Gel Saga zebra pack

86c77307bca9cef703fbd87ffcc3412ef5a53eb3_asics_gel_saga_zebra_white_black_306824_1191a153_101_2_os.jpg
Na een eerste rennenomg.com onthulling bieden Footpatrol en ASICS in Londen nu een nadere blik op hun anime-geïnspireerde GEL-Saga-samenwerking. Deze speciale kleurstelling bouwt voort op de erfenis van het ASICS GEL-Saga-silhouet, dat voor het eerst werd gelanceerd in 1991 op basis van aanwijzingen uit de anime-serie Mobile Suit Gundam.

Deze Footpatrol x ASICS GEL-Saga heeft een bovenwerk van wit mesh en crèmekleurig suède, geaccentueerd door metallic blauwe strepen op de ASICS-merkstrepen, hielaccent en co-branding op de tong en hielkap. Het Asics schoenen heren zwart mech-geïnspireerde kleurenschema loopt door in de zool, die een witte tussenzool, een ijzige buitenzool en blauwe ASICS-insignes op de zijkant heeft. Last but not least verschijnen er neonroze accenten op de kanten uiteinden en het merk van de binnenzool.

Na de Tweede Wereldoorlog zag ASICS-oprichter Kihachiro Onitsuka kinderen blootsvoets door de straten dwalen en besloot de jeugd van zijn land te helpen. Door Asics Gel Saga zebra pack de waarden van Sport te promoten en hen hoogwaardige sportschoenen te bieden om hen te helpen hun best te doen, geloofde hij dat hij de kinderen van Japan kon helpen een betere toekomst op te bouwen met de filosofie van Anima Sana In Corpore Sano: "A Sound Mind in een gezond lichaam. " In 1949 werd Onitsuka Co. geboren, en kort daarna.

ASICS introduceerde de GEL-SAGA om aan te sluiten bij de casual prestatietrend. De 100% authentiek naam komt van de Noorse mythologiegodin Saga, wat zich vertaalt naar het concept van wijsheid en de relatie met de geavanceerde technische kenmerken en esthetiek van de erfgoedloper. De schoen blijft een klassieker in de ASICS Tiger Heritage-lijn en wordt vergezeld van dezelfde voorgevormde tussenzool en binnenzool, waardoor hij zo populair is dat er wereldwijd meer dan een miljoen paar van zijn verkocht.

https://www.rennenomg.com/

Hors ligne

Pied de page des forums