Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-01-05 06:28:37

ce8g9ll4
Spectateur
Inscription : 2021-01-05
Messages : 3

Asics Gel Diablo Birch

21412717_26_D_500.jpg


Na een grootse herintroductie met de "Volcano 2.0" Ronnie Fieg-collab, is colorgoedkoop.com klaar om deze zomer enkele van hun eigen kleurstellingen van de GEL-Diablo te laten vallen. De nieuwste retro hardloper die op de markt komt van ASICS krijgt een zen-geïnspireerde colorway met deze "Superior Birch" -editie, die het model uit 1995 uitrust met een zachte en harmonieuze mix van roze en wit varkensleer voor een premium look en feel.


Dad Asics Schoenen Rood Zwart zijn ongetwijfeld de grootste schoenentrend van het afgelopen jaar en elk merk lijkt zijn eigen kijk op de stijl te hebben gegeven. Als de Triple-S ‘en Acne Studios’ Manhattan-sneakers van Balenciaga een beetje te duur voor je zijn, is de ASICS GEL-Diablo misschien een meer portemonnee-vriendelijk alternatief.


De Asics Gel Diablo Birch samenwerking bevat de gebruikelijke reeks premium accenten met nubuck, suède en sportgaas, elk complementair met aardetinten van lichtbruin, grijs en leiblauw. Kleirood springt door voor wat extra levendigheid, terwijl die ronde tussenzool een opmerkelijke brok toevoegt.


Na de terugkeer van de Beweging Controle ASICS Gel Diablo uit de samenwerking van Ronnie Fieg in maart, besloot ASICS om een paar nieuwe kleurstellingen van de klassieke retro-runner uit te brengen. Voor de maand augustus keert de Gel Diablo voor het eerst sinds de jaren '90 in originele vorm terug. Als een knipoog naar de oorspronkelijke release van de schoen, heeft de retro-versie een wit bovenwerk dat is gemaakt van een mix van mesh en leer, samen met zwarte en koningsblauwe accenten.


https://www.colorgoedkoop.com/

Hors ligne

Pied de page des forums