Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-01-23 00:57:44

n1kq3n78
Spectateur
Inscription : 2021-01-23
Messages : 3

nike air force 1 shadow sail/blauw/rood

178540.jpg
Nike levert frisse dimensies marterclubs.com aan een all-time Swoosh-klassieker door vrouwelijke inspiratie te kanaliseren met de introductie van de Nike Air Force 1 Shadow. Opgewaardeerd met elementen van deconstructie en futuristische motieven, verdubbelt het nieuwe ontwerp de uitgesproken flair van de AF1, voor een moderne interpretatie van het meesterwerk van Bruce Kilgore.

Uniek en toch vertrouwd voor het oog, de nieuwe uitdrukking, vorm en details van de Nike Air Force 1 Shadow creëren perfect de allure van een toegankelijke nike schoenen dames hoog stijl met een uitgesproken flair. Overlappende extra lagen aan veel van de basiselementen, de originele swoosh is gedrukt en gelaagd met een off-kilter geweven swoosh. Met extra overlays toegevoegd aan de neus, middenzoolpanelen aan de achterkant en hiellip, leggen deze een sluier over contrasterende basistinten van glad leer eronder.

Het gestapelde middenzoolpaneel aan de achterkant wikkelt zich rond de rand van het hielstuk en verdubbelt het "AIR" -logo, terwijl een kenmerkende geweven nike air force 1 shadow sail/blauw/rood lip op de tong is gecompenseerd met een gedrukt Air Force 1-stempel aan de zijkant. Compleet met een iets hogere middenzool voor een moderne lift en een buitenzool met kern voor lichtgewicht prestaties en meer comfort, deze zullen moeiteloos overal in rotaties van vrouwelijke schoenen glijden.

De nieuwste colorway Stijlvol grijpt effectief tussen beide idealen in, terwijl de teenbox in donkerzwart zwaait terwijl de hiel op extra panelen van krachtigere schaduw ligt. Suède, leer en dergelijke lopen door de constructie in de eerder genoemde neutraal, subtiel omlijnd langs de rand van het oog en blijven in roze biezen. Deze bloemige toon wordt dan verder gebruikt bovenop de kraag onder flappen van vervaagd blauw, swooshes van gedempte kleur en gebrande tabbladen van verbrand rood.

https://www.marterclubs.com/

Hors ligne

Pied de page des forums