Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-01-26 06:48:13

Hundergh
Spectateur
Inscription : 2021-01-26
Messages : 4

adidas NMD XR1 Grey Black JD

Terwijl de vorige gezamenlijke AlphaBOUNCE en adiZero Prime INCREASE van dit seizoen vehicle kolor en adidas naar de meer kleurrijke kant van het spectrum daalt, gaat de nieuwste 3 Stripes-release van ontwerper Junichi Abe in een beslist andere richting. Opnieuw hun beroep doen op hun AlphaBOUNCE als canvas, hun adidas alphabounce goedkoop nieuwste seizoensdruppel sloten hun neonrood, turkoois, koningsblauw durante oranje tinten af pass away de andere versies vehicle het met kleuren getweakte ontwerp sierden en within plaats daarvan kiest voor een minimalistisch palet vehicle wit en grijs.

mba Originals is begonnen fulfilled het uitbrengen van hun aantal split-iteraties van hun Superstar. We hebben twee paar die een eerbetoon zijn aan de Ny Knicks en de Los Angeles Lakers. Bovendien zijn hun twee voorzien van wit leer over de bovenkant, samen met de traditionele shell-toe en rubberen zolen. sportsstrail.com Vervolgens wordt het Knicks-paar geleverd met oranje information aan de zijkant durante blauw aan de mediale zijkanten, die de 3 Stripes en hiel sieren. Hierna heeft het Lakers-paar paars en goud. Beide zullen aan de zijkant een gouden ‘Superstar’ -logo hebben.

De Kids mba NMD R1 Black wordt binnenkort gelanceerd naast hun reeks heren- en dameskleuren. Het maakt deel uit van de voortdurende inspanningen van Adidas om het ontwerp van kinderschoenen ght integreren met dezelfde iconische silhouetten van volwassenen. Wat zijn uw gedachten? Zal uw kind deze gestroomlijnde vertolking dragen? Laat hun reactie achter en laat ons uw mening weten. U kunt ook het volledige NMD-assortiment bekijken doorway adidas nmd schoenen sale op het gedeelte "releasedata" te klikken.

Ben jou gehyped voor de launch van de adidas NMD XR1 Grey Black JD Exclusive. Gelukkig hoef jou niet lang te wachten op deze speciale editie, aangezien deze nu beschikbaar is via JD Sports activities. Pak je maat within de winkel of on the internet! click here Dit gloednieuwe silhouet bouwt voort op een ongelooflijke reeks spraakmakende releases vehicle de Britse retailer within de afgelopen maanden. Het voortzetten van hun voortdurende relatie met adidas is actually nog een ander uniek NMD XR1-pakket.

Hors ligne

Pied de page des forums