Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-01-28 01:21:45

aja7z8z8
Spectateur
Inscription : 2021-01-28
Messages : 3

Nike Air Max 270 React Blackened Blue/Pure Platinum

krosvki-nike-air-max-270-react-eng-men-39-s-shoe-cj0579-400-cj0579-400.jpg


Het onlangs geïntroduceerde brandnewmore.com model combineert een tussenzool van React-schuim over de volledige lengte met een 270 Max Air-eenheid. Dit nieuwste aanbod heeft een "Sprite" -achtige kleurblokkering met een blauw bovenwerk gecombineerd met contrasterende Volt-accenten met accenten van oranje details. Een tussenzool van wit React-schuim bovenop een donkere doorschijnende buitenzool maakt het ontwerp compleet.


Deze exclusieve damescolourway van de Nike Schoenen Running is gekleed in een Photon Dust, Summit White en Barely Rose kleurenschema. Het roze-zware bovenwerk wordt gecompenseerd door de Summit White-accenten die overal worden opgemerkt. De zool bestaat uit React-schuim over de volledige lengte en een zichtbare 270 Max Air-unit aan de achterkant.


De eerste wordt gedomineerd door een helderblauwe basis, geaccentueerd door Nike Air Max 270 React Blackened Blue/Pure Platinum highlights rond de hiel, oogjes en zijwanden. Gedurfde oranje accenten verschijnen langs het Swoosh-logo op het achterkwart en bij de ripstop-hiel, terwijl een gedempte grijze tussenzool de levendige tinten compenseert. Om het kleurenschema af te maken, is de luchtbel van de unit oranje getint, aangevuld met een dunne strook kalk die er direct onder is geplaatst.


De kleurencombinatie Populaire Stijl "Laser Crimson / Laser Orange" heeft een bovenwerk van donkerviolet neopreen rond de togue en kragen, in contrast met levendige spatten van vermiljoen en neon langs het lichaam. Deze iteratie bevat een felgele swoosh en hiellip, evenals paarse panelen bij de oogjes en neus. Al deze details zitten bovenop een grijze tussenzool die past bij de transparante Air unit-technologie bij de hiel.


https://www.brandnewmore.com/

Hors ligne

Pied de page des forums