Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-02-03 01:01:54

twv2py3i
Spectateur
Inscription : 2021-02-03
Messages : 3

nike air max 270 xx zwart

main178.jpg
Nike's eerste lifestyle Air Max ontmoet het zachtste, soepelste en meest veerkrachtige doituble.com schuim tot nu toe in de Nike Air Max 270 React. Het ontwerp is geïnspireerd op het Air Max-pantheon en toont Nike's grootste innovatie met zijn grote venster en frisse kleuren. De nieuwe Air Max 270 React neemt de op een na grootste Airbag en combineert deze met het revolutionaire React-schuim voor een rit als geen ander .

Toevoegen aan de groeiende collectie is een exclusief damespaar dat peachy wordt in een "Atomic Pink" -arrangement. Het "Atomic Pink" dat wordt gebruikt om het bovenwerk van geweven mesh aan te kleden, is nogal nike schoenen heren blauw levendig en fruitig, een esthetische keuze die nogal onverwachts is gezien het huidige seizoen. Treklipjes, veters en andere details hebben allemaal dezelfde tint om een tonale look te creëren. Deze kleur loopt door in de Air unit rond de hiel, maar staat dan in contrast met de witte schuimrubberen tussenzool.

Sinds de jaren 80 heeft Nike de schoenen-industrie continu vooruit geholpen via de Air Max-lijn. De nieuwe 'The Future Is In The Air'-collectie van het nike air max 270 xx zwart merk viert zijn revolutionaire schoenenkussen, met modellen als de Air Max 2090 en Air Max 97. Nu voegt de Air Max 270 React zich bij het peloton in een felgekleurd arrangement. Het paar heeft een witte basis die in kleur is geblokkeerd door golvende, suède-achtige overlays, hemelsblauw, roze en Summit White.

Deze pasteltinten zijn ook terug te vinden op de veterlussen, waaronder een zachtoranje kleur. De swoosh- en Air-unit kiezen daarentegen voor Nieuwe uitgave een nogal neon-infrarood. Voor extra branding heeft de linkerschoen een treklipje met de tekst "The Future Is In The Air" in het midden van de tong. Het vrolijke kleurenschema en de toegevoegde tekst passen bij de optimistische toekomst van de Air Max-lijn, aangezien Nike zijn erfgoed van innovatie voortzet.

https://www.doituble.com/

Hors ligne

Pied de page des forums