Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-02-09 01:52:27

0qqyd3cp
Spectateur
Inscription : 2021-02-09
Messages : 3

nike space hippie 04 navy

sneakers-nike-space-hippie-04-mystic-navy-chambray-blue-coastal-blue-282012-450-1.jpg
Draag je visie met de Nike Space Hippie 04. Het is een verhaal van getransformeerd marterclubs.com afval, want het is gemaakt van ten minste 35% gerecycled materiaal. Een rekbaar FlyKnit-bovenwerk is zo licht dat het voelt alsof je aan de zwaartekracht bent ontsnapt. De tussenzool van Crater Foam lanceert je outfit uit de baan van de aarde.

Het percentage van de genoemde materialen is minimaal 25-50%. De superlichte zool van nike schoenen heren wit de Space Hippies is gemaakt van gerecycled schuim. Bovendien is er een aandeel van 15% in de Nike-rubberresten die ontstaan tijdens de productie van andere producten. Dit geeft de zool de bekende Speckled look en is ook nog eens goed voor het milieu. Met de Nike Space Hippie Sneakers zet Nike weer een stap richting een CO2-neutraal en afvalvrij bedrijf.

De Nike Space Hippie 04 voor dames is verschenen in een handvol kleurstellingen, terwijl de rest van de Space Hippie-familie slechts in twee opties is verschenen nike space hippie 04 navy sinds het debuut in juni 2020. De nieuwste versie van het model is een 'Chambray Blue'-schema. Het bovenwerk van Space Yarn is bekleed met grijs-doet denken aan "Light Armory Blue", dat eerder op de Blazer Low verscheen. Profiel Swooshes.

Laat echter af van eerder gebruikte "Crimson" en "Volt" tinten ten gunste van een Online winkelen gesegmenteerd "Midnight Navy" -arrangement. De tekst 'NIKE' op het anders zo bijpassende lipje op de hiel zet de bluescale make-up voort, maar in een lichtere tint. Elders, spikkels over de Crater Foam-zoolunit, geeft zich over in groene, rode en blauwe tinten. De chambray-achtige samenstelling van de demping geeft wat meer flair aan dit milieuvriendelijke silhouet, terwijl het loopvlak op slijtgevoelige zones een overwegend grijs palet heeft.

https://www.marterclubs.com/

Hors ligne

Pied de page des forums