Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-02-21 01:07:44

wtqd127q
Spectateur
Inscription : 2021-02-21
Messages : 3

nike dunk high x slam jam

DA1639-100-Slam-Jam-x-Nike-Dunk-High-White-Clear-Pure-Platinum-2020-For-Sale.png
De Nike Dunk is oorspronkelijk gemaakt in 1985 en vrijgegeven voor het grote publiek. Met doituble.com behulp van een unieke reclamecampagne en het betrekken van universiteitsscholen, lanceerde het merk de Nike Dunk-serie die de respectieve schoolkleuren zou gebruiken. Vooruitkijkend, zou het merk de Nike Dunk Retro gaan gebruiken in hoge, lage en mid-tops die veel aandacht trokken. Wat begon als een basketbalmodel is uitgegroeid tot veel meer dan dat met de releases van Hybrid-, Skateboarding-, CMFT- en Boot-modellen.

De Nike SB Dunk High 'Invert Celtics' is een herfst 2020-release met een opvallend nike schoenen grijs rood twee-in-één-ontwerp dat een eerbetoon is aan de prestaties van het model op het gebied van basketbal en skateboarden. Algemeen beschouwd als een van de meest excentrieke SB Dunk-kleurstellingen van 2020, toont de "Invert Celtics" een verscheidenheid aan kleuren en materialen om zijn verhaal te vertellen.

De mediale zijde van zowel de linker- als rechterschoen heeft een door Boston Celtics geïnspireerd groen en wit kleurenschema op respectievelijk nike dunk high x slam jam de oogjes, kraag en hiel en middenpaneel. Een combinatie van harige zwarte en roze suède panelen is te vinden aan de zijkant van beide schoenen. De zwarte en roze tinten zijn het omgekeerde van de witte en groene kleuren, vandaar de bijnaam "Invert Celtics." De Nike SB-versie van het Dunk-model is uitgerust met Zoom Air-demping voor schokabsorptie, ongeacht of deze wordt gedragen voor skaten of dagelijks gebruik.

2020 is het jaar vol verrassingen, aangezien Nike samenwerkt met de in Boston gevestigde Nu kopen boetiek Bodega aan de Nike Dunk High. In tegenstelling tot elke andere Dunk die in 2020 uitkomt, levert dit speciale partnerschap een zeer gedetailleerde sneaker op, die, zoals beschreven door de winkel, is gebaseerd op "Classic Americana". De onverwachte release voegt twee sporten, basketbal en honkbal, samen tot één en slaat tegelijkertijd op culturele momenten in Amerikaanse stijl en geschiedenis.

https://www.doituble.com/

Hors ligne

Pied de page des forums