Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-02-23 03:10:50

6k0ar3e0
Spectateur
Inscription : 2021-02-23
Messages : 3

adidas yeezy 500 soft vision

FW2656_1.png
De Adidas Yeezy 500 is een blazersnieuw.com andere toevoeging van stevige sneakers in de groeiende Yeezy-line-up. Deze kick vertoont luxe details, die een atletische look versmolten met innovatieve elementen. Ook al heeft het verstoringen veroorzaakt, of je het nu als ja of nee tagt, deze sneaker kreeg nog steeds de knik van de velen.

De Yeezy 500 'Blush' werd in februari 2018 in eerste instantie uitgebracht als een beperkte pre-order in New York en Los Angeles, maar onderging adidas schoenen sale dames een algemene release in april 2018. De bijnaam is passend, aangezien de monochromatische, licht taupe afwerking nauwelijks als een kleur wordt geregistreerd . Het ingetogen palet staat in contrast met een gedurfd silhouet, met een bovenwerk van mesh en suède met panelen gecombineerd met een forse middenzool die doet denken aan de adidas ’Feet You Wear'-technologie uit de jaren negentig.

De Yeezy 500 'Soft Vision' heeft een monochrome pastelkleurige afwerking aan de bovenkant, gebouwd met een combinatie van rundsuède, premium adidas yeezy 500 soft vision leer en ademend mesh. De adiPRNE-demping van de sneaker is ondergebracht in een met rubber omwikkelde tussenzool, goed voor extra ondersteuning en slijtvastheid. Reflecterende details zorgen voor verbeterde zichtbaarheid bij weinig licht, terwijl een buitenzool van gomrubber grip biedt onder de voeten.

Na zijn debuut in de 'Slate'-colorway eind vorig jaar, is er officieel een nieuwe colorway van Speciaal cadeau de Adidas Yeezy 500 High. een mix van tinten, waaronder een bovenwerk van blauw neopreen dat is gecombineerd met overlays van zwart leer en bruin suède, samen met een nieuwe schakelknop op de veters. De look wordt afgemaakt met een geheel zwarte buitenzool.

https://www.blazersnieuw.com/

Hors ligne

Pied de page des forums