Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2019-09-18 06:28:58

5s4hsaxl
Spectateur
Inscription : 2019-09-18
Messages : 3

Adidas NMD CS2 Legend Ink Clear Lilac

NMD_CS1_Primeknit_Shoes_Blue_B37657_010_hover_standard.jpg


De Adidas Schoenen Groen is terug in nieuwe kleuren voor de lente, maar dit paar is perfect voor elk seizoen in het populaire drievoudige zwarte kleurenschema. Het City Sock 2-silhouet heeft in principe een primeknit-bovenwerk met een patroon bedekt met zwart, terwijl kleine roze poppen te zien zijn op de sokachtige kraag. Op de hiellipjes worden contrasterende witte details weergegeven, terwijl zwarte EVA-inzetstukken, Boost-tussenzool en rubberen buitenzool het zwarte ontwerp helemaal afmaken.


De Adidas Schoenen Dames Roze nieuwe colorways ontvangen en komt eindelijk beschikbaar in het populaire drievoudige zwarte kleurenschema. Het City Sock 2-silhouet heeft in principe een primeknit-bovenwerk met een patroon bedekt met zwart, terwijl kleine roze poppen te zien zijn op de sokachtige kraag. Contrasterende witte details verschijnen op de hiellipjes, terwijl zwarte EVA-inzetstukken, Boost-middenzool en rubberen buitenzool het ontwerp helemaal afmaken.


Adidas Schoenen Nieuw 2019 is terug met een nieuwe "Core Black" iteratie. Het NMD CS2-vervolg, waarin het populaire Primeknit-weven van de Three Stripes is verwerkt, wordt gedomineerd in de eerder genoemde kleur met roze accenten op de binnenvoering. BOOST-demping is welkom op de tussenzool om het tonale uiterlijk te voltooien. Het lijkt op een NMD-traditie en het hiellipje is in verschillende talen bedrukt met het label 'Het merk met de 3 strepen' voor de laatste hand.


Adidas heeft plannen om twee nieuwe Adidas NMD CS2 Legend Ink Clear Lilac aanbiedingen aan zijn uitgebreide arsenaal toe te voegen met een patroon op zijn bovenwerk dat enigszins op een honingraat lijkt. We hebben je eerder de "Noble Indigo" -selectie laten zien, en nu zijn we hier om je een eerste blik te werpen op de bijpassende "Linnen" -variëteit die dezelfde snelle slag van sinaasappel gebruikt aan de binnen- en buitenkant van zijn sokachtige enkelband om zijn merk te matchen met de Three Stripes hieleenheid. Witte geribbelde afwerking maakt deze look af zodat deze overeenkomt met de BOOST-middenzool over de volledige lengte.


https://www.sports-be.com/

Hors ligne

Pied de page des forums