Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2019-11-06 02:52:43

ntu39caj
Spectateur
Inscription : 2019-11-06
Messages : 3

Nike Air Max 1 Deep Royal Blue/Gym Red

Nike-Air-Max-1-White-Red-Blue-CJ9927-100-Release-Date-1.jpg


De Schoenen Nike Heren heeft een bovenwerk van wit leer, in contrast met tekst op elk element geïnspireerd op het originele creatieproces van de schoen. Extra details zijn onder meer de handtekening van ontwerper Tinker Hatfield op de hiel, samen met de 'Schematic Property of Nike Not for Resale' aan de binnenkant. Het thema is een witte tussenzool met zwarte contouren die overeenkomsten vertoont met het werk van kunstenaar Joshua Vides.


Schoenen Nike Zwart altijd populaire Air Max 1 heeft een extreem sterke zomer genoten dankzij de opwinding rond speciale modellen zoals het "Inside Out" -pakket, en nu is het opgedoken in een nieuwe "Mystic Navy" -kleurweg die slechts een beetje inspiratie haalt uit het bovengenoemde ontwerp gedraaide details. Vanuit een zijprofiel lijken deze Nike-schoenen traditioneel, met een sportieve grijze basis en elegante marine-overlays / merkhits die zeker bekend zijn bij elke oude liefhebber van Swoosh Brand. Het uiterlijk wordt vervolledigd door een witte tussenzool, marine Air Max-eenheid en driekleurige buitenzool.


Twee kleuren vormen het komende Schoenen Nike Sale -pakket. Zoals de naam al doet vermoeden, is de bovenkant van elk omgedraaid. Het resultaat is details zoals overtollig materiaal dat over naden hangt, stiksels op de voorvoet en enkelkraag en de onderkant van materialen die worden tentoongesteld in plaats van verborgen. Afwerkingen zijn onder andere omgekeerde Nike Air-branding genaaid op het hiellipje en het maatlabel genaaid op het buitenste gedeelte van de tong.


Het Nike Air Max 1 Deep Royal Blue/Gym Red ontwerp wordt aangeboden in een lichtgrijs kleurenschema met witte, crèmekleurige en zwarte details. De andere optie kiest voor een combinatie van geel, crème en rood. Een exacte releasedatum en prijzen moeten nog worden onthuld voor de Nike Air Max 1 "Inside Out" -collectie, maar bekijk beide paren hieronder eens nader.


https://www.air270sport.com/

Hors ligne

#2 2019-11-14 17:27:10

web-developer
YulTime Force Belta
Lieu : Monaco beunaise
Inscription : 2017-03-11
Messages : 826
Site Web

Re : Nike Air Max 1 Deep Royal Blue/Gym Red


Guesthouse, bnb, vineyards, delivery, webradio. Libre antenne: French web radio. Libre antenne Monaco, libre antenne Nice, libre antenne Luxembourg, offshore/seaside, business, trade gold, plastic pas cher. internet
http://forum.libreantenne.org/viewtopic … 8338#p8338
http://forum.libreantenne.org/viewtopic … 6907#p6907

Hors ligne

Pied de page des forums