Libre Antenne

Parce que les paroles s'envolent, les écrits restent ici.

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2021-04-10 02:53:14

m5hmzjdb
Spectateur
Inscription : 2021-04-10
Messages : 3

medicom toy x nike sb blazer low

r0u4jwzgkzvonghakiva.jpg
De Nike Blazer is de marterclubs.com afgelopen jaren een van de meest populaire silhouetten geworden, grotendeels dankzij de creatieve manieren die Nike heeft gevonden om het ontwerp een verscheidenheid aan stijlen te geven. Met Nike Sportswear, Nike SB en andere takken van The Swoosh die allemaal hun eigen variaties aan dit tijdloze silhouet hebben toegevoegd, is het een vaste waarde geworden in veel collecties.

Met de zomer voor de deur, is de Nike Blazer Low V de nieuwste versie die wordt nike schoenen heren goedkoop uitgebracht. De laag uitgesneden versie van de blazer met klittenband is een perfecte keuze voor die zomerdagen wanneer je gewoon snel iets wilt aantrekken zonder de tijd te nemen om je veters aan te trekken. De canvasafwerking is duurzaam en de kiezelleren Swoosh voegt net genoeg klasse toe om dit een diverse sneaker te maken in de kleuren Zwart / Wit of Grijs / Wit.

Medicom Toy, de Japanse maker van verzamelfiguren, heeft een van de dichtste portfolio's als het gaat om SB Dunk-samenwerkingen, met een volledige reeks medicom toy x nike sb blazer low projecten die teruggaan tot 2004 met hun beroemde wit / blauw / oranje ontwerp. Sindsdien zijn volumes van hun Dunks uitgebracht in een verscheidenheid aan materialen, zoals reflecterend bovenwerk, denim en canvas, waarbij 2020 eindelijk de harige buitenkant nadert om een letterlijke interpretatie van het beroemde BE @ RBRICK-eigendom te bieden.

Het lijkt erop dat ze dat concept van de Medicom Dunks opnieuw bekijken met een Nike SB Blazer Low, hun eerste poging tot het silhouet. De Top kwaliteit Medicom Blazer Low, die in juli werd bekeken, maakt gebruik van een zeilkleurig harig bovenwerk met het BE @ BRICK-embleem op de tong en de hiel. Een vaag contraststiksel in zwart is ook overal gebruikt, passend bij het geheel zwarte hiellipje. Het standaard houden van SB is de gevulkaniseerde zool, terwijl op maat gemaakte inlegzolen deze langdurige samenwerking tussen Medicom Toy en SB nog meer onderstrepen.

https://www.marterclubs.com/

Hors ligne

Pied de page des forums